понеділок, 29 січня 2018 р.

Зимовими вечорами
У сині-сині зимові вечори, коли за вікном сніговій, мороз, пронизливий крижаний вітер, а в будинку родинно та затишно, пахне смаколиками, дітям і дорослим гарно смакує цікава дитяча книжечка. Найкраще її читати у вечірній час, вільний від щоденних турбот. Нехай ці кілька хвилин будуть присвячені саме дитині, і ніщо не повинно відволікати маму і малюка від спілкування з книгою, обговорення цікавих моментів, веселого відгадування нових , ще незнайомих загадок. Повчальні, добрі оповіді завжди були найулюбленішою розвагою для дітей будь-якого віку. Години, проведені разом з мамою і улюбленою книжкою, згадуються у дорослому житті як найкращі. Охтирська міська Центральна дитяча бібліотека (вул. Армійська, 2) пропонує до вашої уваги нові дитячі книжечки, що нещодавно, завдяки депутату О. Погорелову, надійшли до бібліотеки і чекають на вас. Приходьте, вибирайте, читайте! З повагою, колектив ЦДБ!

 «Новорічні пригоди»
Зимові свята - найулюбленіші свята дітей. У ці дні можуть збуватися найпотаємніші мрії кожного, траплятися неймовірні пригоди і відбуватися чудеса. Добро завжди перемагає зло. Разом із добром до нас приходить щастя, якого ми всі так бажаємо. Саме про це твори відомих українських письменників (В. Нестайка, Т. Коломієць, Л. Костенко та ін.), які ввійшли до цієї збірки, що розрахована на дітей дошкільного і молодшого шкільного віку.

«Кращі казки про фей та принцес»
В світі існує безліч легенд і казок про фей, які допомагають людям у скрутні хвилини, творять дива та гарні справи, стають покровительками добрих людей. Багато казок є й про дивовижні пригоди юних принцес, в яких добро завжди перемагає зло. У цій книжці надруковані кращі казки про фей та принцес. Для дітей молодшого шкільного віку.

«Нумо, відгадай!»
Збірка пропонує авторські загадки, спрямовані на те, щоб дітлахи у легкій і захоплюючій формі пізнавали оточуючий світ.

«Відгадайко»
До цієї книги ввійшли авторські загадки-добавлянки. Вони вчать дітей у легкій і захоплюючій формі пізнавати оточуючий світ, бути уважними, кмітливими і допитливими.




Немає коментарів:

Дописати коментар