середу, 15 квітня 2015 р.

            Ранок з дітьми з особливими 
                                       потребами

   17 березня цього року наша Центральна дитяча бібліотека радо зустрічала гостей - вихованців КУ "Охтирський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів" на чолі з директором цього закладу Лук'яновою О.К., вихователем Гаврильченко Л.Б., медсестрою Сажай В.Ю.
   Бібліотеку і цих діточок поєднує багаторічна дружба. Ми завжди раді бачити їх у себе, тож і сьогодні для них відбулося справжнє свято під назвою "Подаруй дитині посмішку".
   А юні артисти гуртка "Ляльковий театр "Капітошки" під керівництвом Тетяни Володимирівни Анісімової показали гостям лялькову виставу
"Вовченя", де добро завжди перемагає зло, де є справжнє диво! Де казка ожива!
   Юні артисти, а це учні 2-3 кл. школи №1 та гімназії, і лише двоє із них - навчаються у 5 класі, виявились справжніми майстрами. Бібліотекарі підготували різні конкурси, розважальні ігри, в яких діти із  задоволенням брали участь.
   Великою несподіванкою для всіх учасників свята був прихід поважних гостей: міського голови Ігоря Алєксєєва та депутата міської ради Федора Кіселара. А завітали вони з подарунками - дві чудові розвиваючі гри "Лего"були вручені вихованцям ОМЦСРДІ і звичайно - смачні солодощі як і гостям, так і акторам.
   Приємно, що не перевелися у нашому місті люди, що здатні подарувати дітям радість і посмішку на обличчі.














Немає коментарів:

Дописати коментар