понеділок, 24 березня 2014 р.

             Під парусом книги -
             до нових відкриттів

                                Книга - то найкращий друг,
                                А якщо у книги свято -
                                То святкують всі навкруг.

   Бібліотеки всієї України під час весняних канікул святкують Тиждень дитячого читання.
   Протягом цього Тижня в бібліотеках проводяться різноманітні розважальні масові заходи.
   Діти знайомляться ближче з різними героями книг, письменниками, художниками-ілюстраторами; зустрінуться в бібліотеках з місцевими поетами та письменниками, вітають кращих читачів бібліотеки. 
   Ось і в нашій Центральній дитячій бібліотеці ясного весняного дня 21 березня відкрився цей казково-розважальний Тиждень святом "Книжок країна чарівна, у гості всіх чека вона", на який завітали учні 1-2 класів ЗОШ№4 разом з вчителями Мар'єнковою Н.А. та Немийною А.О., а також бібліотекарем школи Хотєновою С.М.
   Ведуча свята заступник директора ЦБС Мірошниченко С.Ю. розпочала свято з приємного моменту - нагородження активних користувачів бібліотеки грамотами та врученням невеликих подарунків - книг.
   А потім діти поринули у царство книг, а допомагали їм мандрувати книжковим царством Мудра книга, яку зіграла бібліотекар абонементу Рудіченко Ю.А. та її помічниця Даринка, у виконанні учениці 4 класу ЗОШ№4 Кирпотенко Даші. Звісно, ніяке свято не може обійтися без негативного героя, який в кінці подорожі стає добрим і слухняним. Ось і нашому святу вирішила завадити Лінь, яку майстерно зіграла Сміян Олександра, учениця 4 класу ЗОШ№4.
   Свято було веселим, діти мали змогу і багато дізнатися, і взяти участь у цікавих конкурсах, допомогли Ліні перебороти себе і стати помічницею Мудрої Книги.
   І, звичайно, всі гості свята добре запам'ятали, що книга - наш друг і порадник, і якщо до неї ставитись з повагою, шаною і любов'ю - вона віддасть усі ті знання, які люди накопичували протягом тисячоліть.








Немає коментарів:

Дописати коментар