четвер, 20 березня 2014 р.

           СІМ ЧУДЕС СУМЩИНИ
   З давніх давен люди дуже любили подорожувати, а мандруючи, дізнавались багато цікавого, відкривали для себе незнані світи. Сьогодні любов до подорожей є у всіх без винятку, бо хочеться завжди більше бачити і знати, та не завжди є можливість поїхати у далекі чи не дуже країни і краї.
   А в нашій Центральній дитячій бібліотеці читачі щодня мандрують будь-якими куточками і нашого краю і далеко за його межі. Ви спитаєте як? А за допомогою Інтернету, який дає безмежні можливості для подорожі та спілкування.
   Ось і сьогодні учні 2-А класу здійснили віртуальну мандрівку по нашій рідній Сумщині і побачили її природні та архітектурні чудеса. 
   Діти побачили яблуню-колонію в Кролевці, пам'ятник мамонтові в Недригайлівському районі, Круглий двір в Тростянці, Софроніївський монастир в Путивлі, "Ходоли" біля Посульських курганів та по полю Конотопської битви, побували в Трьох-Анастасіївській церкві в Глухові та в Покровському соборі рідної Охтирки.
   Діти дізнались про їх історію, побачили, які вони були в минулих століттях і які в наш час.
   І все це за одну годину... Інтернет, книга та мультимедійне обладнання дали дітям таку можливість.
   Читачі дуже задоволені мандрівкою і з нетерпінням чекають подорожі містами рідної Сумщини. Історію і природу рідного краю треба знати і оберігати. Ця тема цікава ще й тим, що в цьому році Сумщина відзначила 75-річчя свого заснування.





   
      

Немає коментарів:

Дописати коментар