понеділок, 1 квітня 2013 р.

                          Країна читаючих

   Закінчилися весняні канікули і разом з ними добіг до кінця в дитячих бібліотеках України Тиждень дитячого читання, під час якого діти мали змогу долучитися до цікавого та захоплюючого світу дитячої книги. А ще познайомитись з письменниками різних країн, взяти участь у цікавих масових заходах.
   В нашій Центральній дитячій бібліотеці протягом Тижня щодня було багато дітей. Кожен знаходив собі заняття до душі: цікаві книги і періодичні видання; різнотематичні виставки дитячої книги, і, звичайно, спілкування з друзями за допомогою Інтернету.
   А 29 березня до бібліотеки завітали вихованці реабілітаційного відділення для дітей-інвалідів разом з мамами, татами та вихователем Гаврильченко Л.Б.
   Для них було підготовлене і проведене свято "Країна читаючих", яке закривало Тиждень дитячого читання.
   Діти прослухали розповідь про дитячих письменників, подорожували Зачарованим Лісом разом з кумедним ведмежатком на ім'я Вінні Пух, а потім взяли участь у цікавих конкурсах, за що одержали невеличкі призи.
   На закінчення свята всі дітки одержали невеличкі солодкі подарунки від працівників нашої бібліотеки.
   Задоволені, діти повертались додому. Хай свято не закінчується в душах цих дітей, а ми будемо намагатися їм в цьому допомагати.









   

Немає коментарів:

Дописати коментар