четвер, 18 квітня 2013 р.

                   Розважальна програма
                  "Нові пригоди Колобка"

   Мабуть, на Землі немає людини, яка б не любила казок. Адже змалку казка навчала нас уявляти та мріяти, радіти й сумувати. У казках уславлюється сміливість, мудрість, прагнення до справедливості.
   "Забута казка - це золоте намисто, яке впало на морське дно" - кажуть старі люди. І щоб не втратили наступні покоління такого намиста, ми повинні зберігати у своїй пам'яті перлини народної мудрості, розшукувати народних мудреців, які зберігають в пам'яті безліч казок, народних оповідок, пісень і прислів'їв.
   В нашій Центральній дитячій бібліотеці відбулося справжнє свято - свято казки, яке створили бібліотекарі разом із юними артистами лялькового театру "Капітошки" під керівництвом Т.В.Анісімової.
   До нас в гості завітали вихованці міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів   разом з мамами, татами та вихователем Л.Б.Гаврильченко, медичними сестрами Ю.В.Настічевою і Н.А.Троценко.
   Саме для них юні лялькарі, а це учні початкових класів СЗОШ№1, створили справжнє диво - виставу "Нові пригоди Колобка". Гості були в захваті від зустрічі з улюбленим героєм.
   Потім була проведена цікава казкова вікторина. Діти згадали українські народні казки і спробували допомогти казковим героям у вирішенні їхніх проблем.
   Задоволені і щасливі залишились і діти, і дорослі. Хай промінчики добра і любові, які їм подарували в стінах нашої бібліотеки, торкнуться сердець цих дітей. А на їхніх обличчях завжди хай сяють радісні посмішки.     





















   

Немає коментарів:

Дописати коментар