вівторок, 18 червня 2013 р.

                   Бісерне диво
   Наша земля завжди славилася рукодільницями, однак сучасні види мистецтва не обмежуються тільки вишивкою чи в'язанням. Творити красу можна з будь-якого матеріалу.
   Бісер, папір, нитки, полімерна глина, тканина, шерсть - це лише маленький шматочок того, з чим можна навчитися працювати.
   От і в нашій бібліотеці розпочав свою роботу гурток "Бісеринка", який обєднав юних любителів бісероплетіння з різних шкіл міста.
   Навчає дітей цього прекрасного виду рукоділля прекрасна жінка, закохана у цей вид мистецтва, великий ентузіаст своєї справи, вчитель Тельнова Оксана Романівна.
   Діти з першого заняття закохалися і в свого вчителя і в цю прекрасну справу. Дехто займається бісероплетінням півроку, рік. Багато прийшли вперше. 
   Попереду ціле літо, канікули, і за цей час можна зробити безліч прекрасних речей. Адже гурток працює щопонеділка і щочетверга і приймає всіх бажаючих, незалежно від віку та статі.
   Всі члени гуртка - люди, які люблять створювати щось нове своїми руками. Гурток бісеринка допоможе відкрити всі таланти і цікаво розважити.
   Кожне заняття - це оригінальна ідея і прекрасний витвір з бісеру - квітка, дерево, прикраса чи картини.








Немає коментарів:

Дописати коментар