вівторок, 11 червня 2013 р.

            День домашніх улюбленців
  Різноманітних тварин вдома заводять люди різного віку і професій. Одним це приносить радість пізнання природи, інші бачать у підопічних друзів, які потребують любові і піклування, відповідаючи в свою чергу відданістю. Багато любителів знаходять задоволення у прирученні тварин, добротою і терпінням долаючи природні інстинкти, добиваються їхньої слухняності.
   Утримуючи в своєму помешканні будь-яку тварину, людина бере на себе немало турбот, які потребують зусиль і часу, а головне - спеціальних знань.
   Багато цікавої інформації про домашніх улюбленців одержали учні ЗОШ№11, які завітали до бібліотеки 11 червня.
   Для них був підготовлений День домашніх улюбленців.
   Діти з великим задоволенням переглянули книжкову виставку про наших друзів менших; були у захваті від яскравої виставки дитячої творчості "Твої веселі друзі звірята", де представлені домашні звірі у техніці аплікація.




   В пункті вільного доступу до Інтернету переглянули слайдпрезентацію "Няв і Мур - твій кращий друг".





   А потім перейшли до читацької зали. де на них чекала дуже цікава розповідь про котиків-Мурчиків та інших домашніх улюбленців. Діти дізналися про те, що заводити тварин можна тільки в тому разі, якщо є можливість приділяти їм достатньо уваги. Необхідно знати про особливості їхньої поведінки; умови утримання; кулінарні вподобання.
   Почули цікаву легенду про кішок, коли і як деякі тварини стали домашніми.
   Діти не тільки послухали розповідь, а й самі взяли участь у розмові, погралися м'якими іграшками, прослухали бібліографічний огляд про ті книги, які є в нашій бібліотеці по утриманню домашніх тварин.
   Ну і, звичайно, переглянули кілька мультфільмів про пригоди Мурчиків та Рябків. 



   Та взяли участь у цікавих конкурсах. які підготували бібліотекарі.



   Задоволені, діти виходили з бібліотеки. Було весело і цікаво.

Немає коментарів:

Дописати коментар