середу, 27 вересня 2017 р.



    "Дитяча бібліотека - мій  погляд "

  Під  такою  назвою  в Центральні дитячій  бібліотеці пройшла  зустріч за круглим столом керівників дитячих  закладів міста.
  Сучасна дитяча бібліотека - це  поєднання книжок, комп'ютерів, зустрічей, спілкування, навчання, ігор. Кожен  з  присутніх висловив своє бачення співпраці дитячих бібліотек зі своїм закладом: обговорювали  вже проведені заходи, планували на майбутнє, обмінювалися досвідом. Вислухавши  всі пропозиції та обговоривши їх, присутні прийшли до спільної думки, що дуже важливо в бібліотеках  створити  належні умови для формування високоінтелегентної, активної, творчої  особистості молодого  читача.
   З офіційного сайту Охтирської міської ради:
У співпраці зробити більше для організації змістовного дозвілля дітей

27.09.17
З метою налагодження плідної співпраці по забезпеченню змістовного дозвілля дітей міста, зібралися за неофіційним "круглим столом" центральної дитячої бібліотеки керівники міських установ, що опікуються дозвіллям підростаючого покоління та розвитком дитячої творчості
Сучасна дитяча бібліотека - це інтерактивний майданчик, що поєднує книги, комп'ютери, зустрічі з цікавими людьми, спілкування однодумців, навчання, ігри.
Присутні на зустрічі мали можливість висловити своє бачення можливої співпраці дитячих бібліотек із закладами позашкілля: обговорювали вже проведені заходи, склали орієнтовний план співпраці на майбутнє, обмінялися досвідом.
В ході такого неформального спілкування присутні дійшли до спільної думки, що на сьогодні досить важливо в бібліотеках створити сприятливі умови для формування інтелігентної, активної, творчої особистості молодого читача, який зможе вільно орієнтуватися в навколишньому світі і знати про все, що йому пропонують спеціалісти різних напрямків у рідному місті.




Немає коментарів:

Дописати коментар