пʼятницю, 1 березня 2013 р.


          МОЛОДЬ ОБИРАЄ ЗДОРОВ'Я

   Найчастіше буває, що людина, раз зазнавши "втіхи" від куріння або вина, назавжди лишається їхнім рабом: хотіла б кинути сигарету і припинити пияцтво, та вже не може. Ось такі підступні властивості мають спиртні напої і тютюн. Недаремно їх з давніх давен називали викрадачами здоров'я і розуму. Але хто в юності замислюється над тими далекими наслідками, до яких можуть призвести алкоголь і тютюн? А замислитись варто...
   Тому бібліотекарі ЦДБ підготували разом з учнями та викладачами ДНЗ "Охтирський центр професійно-технічної освіти" виховну годину "Молодь обирає здоров'я". Мета цього заходу - ознайомити учнів зі шкідливим впливом на організм людини нікотину, алкоголю, наркотичних та аналогічних речовин; формувати вміння категорично відмовитись від вживання алкоголю, тютюну та наркотиків. А оскільки на зустрічі в бібліотеці були дівчата груп 1-5 та 2-5, то для них це особливо важливо знати, бо вони - майбутні мами.
   З вступним словом виступила викладач ДНЗ "Охтирський центр професійно-технічної освіти Давиденко Т.А. Підготували виступи і учні - Шкальова Юля та Ланько Аня. Потім дівчата переглянули фільм "Про шкідливі звички" і жваво його обговорювали.
   На закінчення виховної години бібліотекар читацької зали Шепеля Л.І. підвела підсумок, сказавши про те, що перш ніж почати палити чи пити, треба все зважити, все зрозуміти і зробити одне зусилля та вирішити ніколи не торкатися сигарети й чарки! Треба пам'ятати - здоров'я, справжня радість життя і щастя несумісні з тютюном, спиртними напоями і наркотиками.






Немає коментарів:

Дописати коментар