четвер, 23 січня 2020 р.

Перше знайомство з бібліотекою


Безмежна роль книги в житті людини. І це дійсно так. З дитячих років книжка допомогає зрозуміти світ. Книга – мудрий друг і порадник, вона розповідає нам про подорожі, пригоди, чудеса, навколишній світ. В ній зібрана мудрість всього людства, яка дійшла до наших часів і передавалася із покоління в покоління.
Про все це дізналися 17 і 22 січня дошколята групп «Усмішка», "Теремок", "Колобок", "Зернятко" ЦРД «Казка» переступивши вперше в житті поріг Філії № 1 КЗ "Публічної бібліотеки Охтирської міської об'єднаної територіальної громади Сумської області". Бібліотекарі провели для них презентацію бібліотеки «Перше знайомство з бібліотекою» всіма залами бібліотеки. Вони ознайомили дітей з книжковими новинками, періодичними виданнями для дітей, енциклопедіями та іншими цікавими виданнями бібліотеки. Для наших маленьких відвідувачів була проведена розважальна програма "Веселі забавлянки", також дітки відгадувати загадки, а наприкінці пройшов перегляд мультфільмів "Зимові серії". 
Завдяки таким екскурсіям бібліотекарі розвивають у дітей інтерес до книги, виховують культуру читання, сприяють тому, що в майбутньому маленькі відвідувачі стануть не тільки справжніми друзями книги, але і нашої бібліотеки!

































Немає коментарів:

Дописати коментар