вівторок, 21 листопада 2017 р.

"У родинному колі"



            До Дня спільних дій в інтересах дітей, який об’єднує нас у важливій справі – вихованні нового покоління, у сподіванні радісного завтра, службою у справах дітей Охтирської міської ради у Центральній дитячій бібліотеці було проведено міський захід «У родинному колі».
            У кожній родині означений свій спосіб життя, свої звичаї, сімейні традиції. Є вони і в родинах, які завітали на свято. І саме вони, наші маленькі охтирчани, є продовжувачами традицій своїх сімей. Їхні роботи, які були представлені на виставці – саме доказ цього. У творчому конкурсі «Звичаї та традиції нашої родини» взяли участь 26 сімей, де підростають 40 дітей. Переможців визначали в чотирьох номінаціях.
Перед запрошеними на свято маленькими охтирчанами виступили міський голова і. Ю. Алєксєєв і член міської ради Н. В. Мораховська. Вони оголосили підсумки конкурсу та вручили грамоти і подарунки.         
Привітати учасників конкурсу також прийшли: ансамбль «Крошенята» (керівник Л. А. Крошка); учні дитячої музичної школи ім. П. С. Білинника: Калита Даша, Гнітій Саша, Масло Антон, Кисіль Назар.
Після концертної програми працівники бібліотеки розпочали програму конкурсну – музичну, фізичну, місцями фантастичну. Діти вгадували мелодії з мультфільмів, надували повітряні кульки, хто більшу, і дарували найменшим гостям. А потім був «солодкий стіл»!
            Шановні дорослі! Спасибі вам, що ви знаходите час, щоб передати підростаючому поколінню, свої знання, свій досвід, заохотити їх до праці, виховуєте любов до природи, до людей. Пройдуть роки і ці діти стануть нашою підтримкою, гордістю, нашим не змарнованим, достойно прожитим життям.
            Нехай у кожному домі, у кожній родині щодня лунає щасливий дитячий сміх, нехай серця дорослих завжди будуть відкритими для тепла, ласки і любові, які так необхідні всім дітям.
            Наші діти – наше майбутнє, вони продовжувачі родинних традицій, родовідної памяті. Маємо надію, що ви, діти, будете берегти найдрібніші згадки про свою родину і передасте цю память своїм нащадкам. Ніколи не переривайте ланцюжок пам’яті, який з’єднує наші покоління. І чим міцнішим буде цей ланцюжок, тим міцніше буде наше коріння, тим міцніше стоятиме на своїй землі наш народ, наша Україна.
























Немає коментарів:

Дописати коментар