пʼятниця, 14 лютого 2020 р.

14 лютого – День Cвятого Валентина 

День Cвятого Валентина – свято закоханих – відзначається 14 лютого в Європі з XIII століття, в США – з 1777 року, У нас – з початку 1990-х років.
Чому саме цей день і чому саме свято закоханих?
З приводу цього існує чимало красивих легенд. Відома легенда з часів Римської імперії про єпископа Валентина, який був покараний за те, що всупереч імператорському наказу вінчав римських легіонерів із їхніми коханими.
Якби там не було, а кохання існує стільки, скільки існують і люди, і займає головне місце у їхньому житті. Доказом того є казки, в яких, як відомо, зашифрована вся набута людьми мудрість.
Серце - символ дня Святого Валентина. Чому саме серце стало символом любові? Тому що здавна воно вважається органом почуттів та емоцій.

І саме з нагоди дня Валентина хочемо поділитися з вами творчою годиною "Яскраві барви Дня Святого Валентина", яку підготували і провели бібліотекарі для учнів Групи подовженого дня ЗОШ №8. Для дітей було запропоновано декілька ідей листівок, які вони зробили із задоволенням для своїх рідних мами, тата, а хто для своїх близьких друзів.











1 коментар:

  1. Your Affiliate Profit Machine is ready -

    And making money online using it is as simple as 1--2--3!

    Here are the steps to make it work...

    STEP 1. Tell the system which affiliate products you want to push
    STEP 2. Add some PUSH button traffic (this ONLY takes 2 minutes)
    STEP 3. See how the affiliate system grow your list and sell your affiliate products for you!

    Do you want to start making profits??

    Click here to check it out

    ВідповістиВидалити